Έχοντας πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας στον χώρο αυτοκινήτου, η LivCars είναι δίπλα σας υπεύθυνα να σας  προσφέρει μοναδικής ποιότητας μεταχειρισμένα οχήματα. Γνωρίζουμε ότι ψάχνετε έναν καλύτερο, διαφανή και ειλικρινή τρόπο να αγοράσετε αυτοκίνητο.

Στόχος μας είναι να αλλάξουμε την αγορά αυτοκινήτου προσφέροντας στους πελάτες μας μια ξέγνοιαστη εμπειρία αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Συγκρίνετε, διερευνήστε και επιλέξτε το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι ακριβώς θέλετε, οι έμπειροι  συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει βάσει των απαιτήσεών σας.

Προσπαθούμε συνεχώς  να ερευνούμε την Ελληνική και Παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου έτσι ώστε να σας προσφέρουμε ασυναγώνιστες τιμές  σε όλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Μαζί μας μπορείτε πλέον να είστε σίγουροι ότι σε κάθε αγορά σας θα έχετε την ευκαιρία να εξοικονομήσετε χρήματα.

Η επιτυχία μας είναι προϊόν μιας πολύχρονης προσπάθειας να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας, να τους ακούμε προσεκτικά και να τους εξυπηρετούμε με αφοσίωση. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουμε στους πελάτες μας μια δίκαιη συμφωνία και την καλύτερη σχέση τιμής απόδοσης.

Μαζί με την ακεραιότητα και την προοδευτική σκέψη το κλειδί της επιτυχίας μας και της ταχείας ανάπτυξή μας, είναι η αφοσίωσή μας και η αγάπη μας για το αυτοκίνητο.

Διαθέτουμε πλήθος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, τα οποία έχουν ελεγχθεί σε όλα τα σημεία από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς , χρησιμοποιώντας σύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό και είμαστε σίγουροι ότι μαζί μας μπορείτε να βρείτε το αυτοκίνητο που πραγματικά ψάχνετε.

 

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, εγγύηση κινητήρα και σαζμάν

LivCars -Αυτοκίνητα για μια ζωή.

Αγοράστε έξυπνα μοναδικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από όλους τους γνωστούς κατασκευαστές της παγκόσμιας αγοράς όπως Bmw, Honda, Jeep, Mazda, Audi, Opel, Mitsubishi, Lexus, Kia, Seat, Nissan, Rolls-Royce, Toyota, Ferrari, Ssang Yong, Peugeot, Volvo, MG Motor, Ford, Daihatsu, Hyundai, Suzuki, Volkswagen, Fiat, Isuzu, Renault, Lancia, Porsche, De Tomaso, Chevrolet, Land Rover, Tesla, Rover, Lotus, Asia Motors, Vauxhall Motors, Mercedes-Benz, Skoda, Morgan, Citroen, Smart Automobile, Maserati, Saab, Daewoo, και πολλούς άλλους. Επίσης εμπορευόμαστε ιστορικά και συλλεκτικά αυτοκίνητα. Νιώστε εμπιστοσύνη επιλέγοντας Livcars για το επόμενό σας αυτοκίνητο.

 
Διεύθυνση : Λεωφ. Λαυρίου 112, Γλυκά Νερά Αττικής, 15354.
 
 
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 6659228,   Κινητό: 698 1156 999.
 
 
Ωράριο Λειτουργίας Εκθεσης:
 

       
Δευτέρα 09:00-20:30
Τρίτη 09:00-20:30
Τετάρτη 09:00-20:30
Πέμπτη 09:00-20:30
Παρασκευή 09:00-20:30
Σάββατο 09:00-14:30
Κυριακή Κλειστά

 

 

Μοιραστείτε το